Struktogram - Triogram

Proč na mé jednání lidé reagují tak, jak reagují? Proč s někým vycházím lépe a s jiným to "drhne"? Jak mohu zamezit nedorozumění a porozumět potřebám jiných? Co mi pomůže získat a nadchnout druhé pro mé plány a myšlenky? Jak efektivně využívat své silné stránky a jak být v souladu se svými dary i limity?

Přijďte ochutnat unikátní švýcarskou metodu rozvoje osobnosti a poznání druhých. Biostrukturální analýza Struktogram vychází z trojjedinosti našeho mozku a je více než 40 let nástrojem rozvoje jedinců i týmů. Společnost Microsoft vyhlásila Struktogram - Triogram nejlepším tréninkovým programem pro rok 2016 a 2017.

Jsme lektorky a koučky, které odmalička těší se rozvíjet. Podporovat v rozvoji ostatní je pro nás obě radost i velká pocta a zodpovědnost. Lenka se zaměřuje převážně na oblast školství, Terku potkáte také ve firmách či ve státní správě. Pracujeme interaktivně a vždy s ohledem na potřeby klientů. Věříme, že poznat sám sebe a díky tomu se také snáze naladit na jinakost ostatních, je cesta k naplněnému autentickému životu. Rády se s vámi podělíme o nástroj – typologii.